Bezlepkový chléb s podmáslím - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 130 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Bezlepkový chléb s podmáslím
Celkový čas: | 130 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 120 minut |
Autor: | paulenkova1 |
---|---|
Hodnost: | Jen se vezu (35%) |
ID receptu: | 50320 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
10 g | Droždí sušené |
70 g | Maizena - kukuřičný škrob |
60 ml | Med včelí |
375 ml | Mléko - podmáslí |
315 g | Mouka rýžová |
45 g | Mouka sójová plnotučná |
1 polévková lžíce | Ocet jablečný |
60 ml | Olej olivový |
45 g | Solamyl - bramborový škrob |
1 kávová lžička | Sůl |
3 ks | Vejce slepičí |
1 polévková lžíce | Xantanová guma |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 12g |
---|---|
Cholesterol | 73,6mg |
Draslík | 36,5mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Droždí sušené, Med včelí, Ocet jablečný, Sůl, Vejce slepičí mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Maizena - kukuřičný škrob, Mléko - podmáslí, Mouka rýžová, Mouka sójová plnotučná, Olej olivový, Solamyl - bramborový škrob, Xantanová guma mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Bezlepkový chléb s podmáslím postup přípravy receptu:
1 | Vejce, ocet, olej, med, sůl, podmáslí, gumu, maizenu, Solamyl, oba druhy mouky a droždí dáme do domácí pekárny a zapneme Základní program. Po ukončení programu necháme chléb vychladnout a můžeme podávat. |