Jednoduchý recept

Celer smažený v pivním trojobalu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 52294

Ingredience

2 ks Celer bulvový
1 polévková lžíce Citronová šťáva
2 polévková lžíce Kečup jemný
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká
4 polévková lžíce Olej slunečnicový
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 dl Pivo světlé 10% 3,9% obj.
4 polévková lžíce Strouhanka
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 502kJ
4% Sacharidy 14 g
6% Tuky 4 g
19% Sodík 372 mg
11% Bílkoviny 6 g

Celer smažený v pivním trojobalu postup přípravy receptu:

1

Celer oškrábeme, omyjeme studenou vodou a nakrájíme ho na tenké plátky, které pokapeme citronovou šťávou, opepříme, osolíme a necháme 30 minut odležet.

2

Vždy dva plátky celeru pak spojíme kečupem k sobě a postupně je obalíme v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.

3

V pánvi rozpálíme olej, obalené plátky celeru v něm osmažíme z obou stran dozlatova a podáváme.

Poznámka

Vhodnou přílohou je bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept