Selský chléb s cibulí a kerblíkem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 205 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Selský chléb s cibulí a kerblíkem
Celkový čas: | 205 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 200 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 54607 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
150 g | Cibule |
10 g | Cukr krupice |
10 g | Droždí sušené |
20 g | Kerblík |
400 g | Mouka chlebová |
30 ml | Olej olivový |
5 g | Sůl |
220 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 66g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 332,6mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,1mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,2mg |
Vitamín E | 0,3mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 2,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cibule, Cukr krupice, Droždí sušené, Kerblík, Mouka chlebová, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Selský chléb s cibulí a kerblíkem postup přípravy receptu:
1 | Do mísy nasypeme mouku, sůl, cukr, sušené droždí a nasekanou polovinu cibule. Zalijeme olejem, vodou, prohněteme, přendáme do nádoby domácí pekárny. Nastavíme program na francouzský chléb a necháme péct. Po zaznění signálu posypeme zbytkem nasekané cibule, nasekaným kerblíkem a dopečeme. |
Poznámka
Servírujeme studené.