Recept

Pražma s fenyklovým salátem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 54920

Ingredience

100 g Celer řapíkatý
60 g Cibule červená
90 g Cibulka jarní
500 g Fenykl sladký - hlíza
130 ml Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
15 g Petržel - nať
1 ks Pomeranče
800 g Pražma
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 530 kcal
Kilojoule 2 216kJ
4% Sacharidy 14 g
46% Tuky 34 g
13% Sodík 257 mg
74% Bílkoviny 42 g

Pražma s fenyklovým salátem postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a pokrájíme na kolečka stejně jako jarní cibulku, fenykl očistíme, rozkrájíme na proužky. Celer nakrájíme na plátky, petrželku omyjeme a posekáme nahrubo, pomeranče vymačkáme, česnek oloupeme a krájíme na drobno. Cibuli, fenykl, celer a petržel smícháme dohromady.

2

90 ml oleje smícháme s česnekem a pomerančovou šťávou, osolíme, opepříme. Filety polijeme zbytkem oleje, osolíme, opepříme a grilujeme 2 minuty z každé strany. Fenyklový salát přelijeme půlkou připraveného dresinku. Grilovanou rybu položíme na zeleninový salát, přelijeme zbytkem dresinku. Osolíme a opepříme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept