Chléb s kerblíkem a estragonem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 205 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Chléb s kerblíkem a estragonem
Celkový čas: | 205 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 200 minut |
Autor: | mull |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (21%) |
ID receptu: | 55857 |
Kategorie: | Přílohy |
Ingredience
10 g | Droždí sušené |
20 g | Estragon |
20 g | Kerblík |
500 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
5 g | Sůl |
300 ml | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 5g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 329,6mg |
Vláknina | 9g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 4,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 4,1mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Droždí sušené, Estragon, Kerblík, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Chléb s kerblíkem a estragonem postup přípravy receptu:
1 | Do mísy vlijeme vodu, nasypeme sůl, pšeničnou mouku, promícháme a přidáme droždí. Přemístíme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na základní chléb a po signálu přisypeme nasekaný estragon a kerblík a necháme péct. |