Recept

Žabí stehýnka Provençale

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (17%)
ID receptu: 56401

Ingredience

80 g Máslo čerstvé
80 g Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 polévková lžíce Strouhanka
1 kávová lžička Sůl
3 stroužek Česnek
400 g Žabí stehýnka

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 606kJ
1% Sacharidy 3 g
45% Tuky 34 g
13% Sodík 269 mg
30% Bílkoviny 17 g

Žabí stehýnka Provençale postup přípravy receptu:

1

Stehýnka vypereme, osušíme, osolíme, opepříme a na pánvi v oleji prudce z obou stran do zlatova opečeme.

2

Stehýnka urovnáme na talíře, do pánve vmícháme prolisovaný česnek, máslo a strouhanku, rozpálíme, zamícháme, stehýnka na talíři touto směsí polijeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept