Jednoduchý recept

Treska pečená s krevetami

  • Španělsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 57443

Ingredience

120 g Cibule
30 ml Citronová šťáva
150 g Krevety tygří - loupané
25 g Máslo čerstvé
20 g Olej olivový extra panenský
1 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
800 g Treska obecná
200 ml Víno červené
100 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 564 kcal
Kilojoule 2 361kJ
6% Sacharidy 23 g
38% Tuky 29 g
80% Sodík 2 g
86% Bílkoviny 48 g

Treska pečená s krevetami postup přípravy receptu:

1

Filety z tresky osolíme, opepříme, žampiony nakrájíme na plátky, cibuli oloupeme, pokrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky. V pánvi na másle podusíme cibuli s žampiony, pekáček vytřeme olejem, přiložíme ryby, posypeme cibulí se žampiony, podlijeme vínem, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme 10 minut. Přisypeme loupané krevety bez hlav a dopečeme ještě 5 minut.

2

Upravíme na talíře, pokapeme citronovou šťávou a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept