Recept

Vepřové plátky s fazolkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 57455

Ingredience

1 ks Cibule
300 g Fazolové lusky zelené
40 g Mouka pšeničná hladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
40 g Sádlo vepřové škvařené
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová kýta
100 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 483 kcal
Kilojoule 2 021kJ
5% Sacharidy 17 g
44% Tuky 33 g
15% Sodík 302 mg
56% Bílkoviny 32 g

Vepřové plátky s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na plátky, očištěné fazolky překrájíme, cibuli pokrájíme nadrobno.

2

Plátky masa naklepeme, osolíme, opepříme, obalíme v mouce, na sádle z obou stran osmažíme do zlatova, poté vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vmícháme cibuli, když zezlátne, přidáme fazolky, chvilku restujeme, poté zalijeme vývarem a dusíme do měkka. Až jsou fazolky poloměkké, vrátíme do kastrolu maso a podusíme do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept