Recept

Japonský brioškový chléb

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 185 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 57583

Ingredience

60 g Cukr krupice
10 g Droždí sušené
100 g Mouka fazolová černá
300 g Mouka pšeničná hladká T 650
20 g Máslo čerstvé
5 g Sůl
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 456 kcal
Kilojoule 1 907kJ
24% Sacharidy 86 g
7% Tuky 5 g
24% Sodík 488 mg
27% Bílkoviny 15 g

Japonský brioškový chléb postup přípravy receptu:

1

Do mísy nalijeme vodu, rozpuštěné máslo, přidáme cukr, sůl, fazolovou i hladkou mouku a promícháme. Přendáme do nádoby domácí pekárny, přisypeme sušené droždí, nastavíme program na brioškový chléb a necháme péct.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept