Recept

Polévka z kyselého mléka se zelím a bramborami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6216

Ingredience

200 g Brambory
1 špetka Cukr krupice
1 špetka Kmín celý
1 l Mléko acidofilní
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
300 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 145kJ
8% Sacharidy 29 g
16% Tuky 12 g
13% Sodík 255 mg
28% Bílkoviny 16 g

Polévka z kyselého mléka se zelím a bramborami postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájíme na kostky, zelí překrájíme a spolu s kmínem a solí vaříme do poloměkka.

2

Polévku zahustíme kyselou smetanou (nebo mlékem) a vaříme ještě 15-20 minut. Před podáváním dochutíme octem a cukrem.

3

Vejce uvařená natvrdo překrojíme na půlky, vložíme do talíře a přelijeme polévkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept