Jednoduchý recept

Špenát jako příloha

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 628

Ingredience

1 ks Cibule
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
70 g Tuk
1 ks Vejce slepičí
2 stroužek Česnek
1000 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 042kJ
3% Sacharidy 12 g
26% Tuky 20 g
22% Sodík 439 mg
17% Bílkoviny 9 g

Špenát jako příloha postup přípravy receptu:

1

Špenát očistíme, krátce spaříme ve vařící vodě, musíme při spařování míchat, aby se spařil stejnoměrně.

2

Vyndáme, necháme vychladnout a špenát umeleme.

3

Zpěníme na tuku nasekanou cibuli, přidáme špenát, utřený česnek se solí, opepříme dle chuti, chvilinku podusíme.

4

Nakonec přidáme vejce a mícháme do zhoustnutí.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept