Jednoduchý recept

Humrový salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6377

Ingredience

2 ks Cibule
1 ks Citrony
1 polévková lžíce Cukr krupice
1 kg Filé z aljašské tresky
2 ks Majolka
3 ks Mrkev kořen
1 špetka Nové koření celé
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
4 ks Okurky nakládané
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,017 kcal
Kilojoule 4 254kJ
6% Sacharidy 23 g
389% Tuky 292 g
167% Sodík 3 g
71% Bílkoviny 40 g

Humrový salát postup přípravy receptu:

1

Kořenovou zeleninu uvaříme s filé, solí, cibulí a octem, až je mrkev měkká.

2

Scedíme, rybí maso rozdrobíme do mísy, mrkev rozmačkáme vidličkou a smícháme s rybou.

3

Nasekáme okurky a cibuli, opepříme, dáme cukr, osolíme a pokapeme citronovou šťávou.

4

Pár hodin necháme uležet, pak vmícháme majonézu a podáváme.

Poznámka

z citronu vymačkáme šťávu

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept