Nejlepší nálev na utopence - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 23 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Nejlepší nálev na utopence
Celkový čas: | 23 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 3 minut |
Doba vaření: | 20 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 64249 |
Kategorie: | Marinády |
Ingredience
5 ks | Bobkový list |
2 ks | Chilli paprička |
4 polévková lžíce | Cukr krupice |
10 ks | Nové koření celé |
400 ml | Ocet kvasný lihový |
2 polévková lžíce | Olej slunečnicový |
15 ks | Pepř černý celý |
2 kávová lžička | Sůl |
1,2 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 14,7mg |
Vláknina | 381,7mg |
Vitamín A | 58,1mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,0mg |
Vitamín E | 0,9mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bobkový list, Chilli paprička, Cukr krupice, Nové koření celé, Olej slunečnicový, Pepř černý celý, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Ocet kvasný lihový mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Nejlepší nálev na utopence postup přípravy receptu:
1 | Do hrnce nalijeme vodu s octem a dáme vařit. Když se začne voda vařit, přidáme ostatní suroviny a vaříme zhruba 6 minut. |
2 | Nálev použijeme vlažný. |
Teď je dělám , uvidíme za 14 dní
Jsou vynikající eňo ňuňo
Vynikající...