Jednoduchý recept

Karbanátky s fetou

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6794

Ingredience

1 ks Cuketa
1 kávová lžička Hořčice
4 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Paprika červená
1 ks Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
400 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
3 polévková lžíce Strouhanka
100 g Sýr Feta
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 425 kcal
Kilojoule 1 777kJ
3% Sacharidy 11 g
41% Tuky 31 g
22% Sodík 446 mg
46% Bílkoviny 26 g

Karbanátky s fetou postup přípravy receptu:

1

Smícháme mleté maso se strouhankou, hořčicí, vejcem, osolíme a opepříme.

2

Na kousky nakrájíme sýr feta.

3

Z masové směsi děláme placičky, do kterých zabalíme kousek sýra. Poté osmahneme na oleji po obou stranách dozlatova. Hotové karbanátky uchováme v teple.

4

Papriky nakrájené na malé kousky a cuketu osmahneme na vysmahnutém oleji, přidáme loupaná rajčata a 15 minut dusíme. Osolíme a opepříme.

5

Na omáčku položíme karbanátky a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept