Recept

Filé zapékané s bramborami, vejci a sýrem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6992

Ingredience

400 g Brambory vařené
40 g Cibule
400 g Filé rybí
60 g Olej stolní
10 g Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Smetana 12% (konzumní)
40 g Sýr Eidam cihla 40%
1 kávová lžička Sůl
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 480 kcal
Kilojoule 2 009kJ
6% Sacharidy 22 g
36% Tuky 27 g
28% Sodík 557 mg
103% Bílkoviny 58 g

Filé zapékané s bramborami, vejci a sýrem postup přípravy receptu:

1

Filé nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na zpěněné cibuli.

2

Přidáme vařené brambory nakrájené na hranolky a polijeme tukem s cibulí od opékání. Filé i brambory opečeme, zalijeme vejci rozkvedlanými se smetanou a pažitkou a v mírně vyhřáté troubě necháme částečně srazit.

3

Potom pokrm posypeme nastrouhaným sýrem a zapečeme dozlatova.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept