Recept

Hovězí guláš znojemský

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (24%)
ID receptu: 7560

Ingredience

2 ks Cibule
400 g Hovězí maso zadní
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Okurky nakládané
2 polévková lžíce Olej stolní
1 ks Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 119 kcal
Kilojoule 500kJ
1% Sacharidy 4 g
7% Tuky 5 g
3237% Sodík 65 g
26% Bílkoviny 15 g

Hovězí guláš znojemský postup přípravy receptu:

1

Na oleji necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku. Na ni přihodíme tuku zbavené maso nakrájené na kostky a lehce opečeme, podlijeme vodou a necháme zvolna dusit doměkka. Potom guláš zaprášíme moukou, přidáme nadrobno nakrájené kyselé okurky a ještě chvíli podusíme. Podle chuti dosolíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept