Recept

Bramborový závin s uzeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 767

Ingredience

1000 g Brambory
175 g Mouka bramborová
175 g Pšeničná krupice
20 g Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
400 g Vepřová uzená plec
2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 720 kcal
Kilojoule 3 010kJ
27% Sacharidy 98 g
30% Tuky 23 g
58% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Bramborový závin s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Uvaříme si brambory a necháme vychladnout. Oloupeme je a dáme na vál.

2

Přisypeme na ně mouku a krupici, přidáme sádlo, osolíme a dobře promícháme.

3

Rozklepneme na těsto vejce a vypracujeme do hladka.

4

Těsto rozválíme do obdélníkového tvaru, asi 1 cm silné, naklademe na něj na drobno nakrájené uzené maso a svineme.

5

Upečeme dozlatova v předehřáté troubě.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept