Jednoduchý recept

Gnocchi s vepřovým masem a paprikou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 7677

Ingredience

820 g Bramborové noky
1 polévková lžíce Celer - nať
2 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
3 polévková lžíce Hovězí vývar základní
6 polévková lžíce Olej olivový
30 g Olivy černé
1 polévková lžíce Oregano sušené
255 g Paprika žlutá
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
200 ml Protlak rajčatový
1 kávová lžička Sůl
250 g Vepřové kotlety
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 573 kcal
Kilojoule 2 396kJ
16% Sacharidy 58 g
39% Tuky 29 g
45% Sodík 894 mg
37% Bílkoviny 21 g

Gnocchi s vepřovým masem a paprikou postup přípravy receptu:

1

Do nekovové misky dáme kotletu, přidáme polovinu česneku, oregano, citronovou šťávu, lžici oleje a okořeníme.

2

Uzavřeme mísu a necháme hodinu marinovat v lednici.

3

Zbytek oleje rozehřejeme ve velkém hrnci, přidáme špetku soli a smažíme nakrájenou cibuli 5 minut, aby změkla.

4

Přidáme zbytek česneku, celer, petrželku a kapii a dusíme zakryté 10 minut, dokud papriky nezačnou měknout.

5

Přimícháme rajčatový protlak a 10 minut vaříme za pravidelného míchání.

6

Přidáme nakrájené vepřové maso i s marinádou, přilijeme vývar a 10 minut vaříme, dokud nezhoustne.

7

V osolené vodě uvaříme gnocchi.

8

Hotové gnocchi dáme do mísy a zalijeme omáčkou a ozdobíme olivami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept