Recept

Polévka z kyselého mléka - zelňačka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 8365

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
1 špetka Kmín celý
1 l Mléko polotučné
40 g Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Sůl
0,5 l Voda pitná
400 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 191 kcal
Kilojoule 800kJ
7% Sacharidy 26 g
7% Tuky 5 g
4% Sodík 71 mg
19% Bílkoviny 11 g

Polévka z kyselého mléka - zelňačka postup přípravy receptu:

1

Překrájené zelí uvaříme se solí a kmínem.

2

Zahustíme kyselým mlékem s rozkvedlanou hladkou moukou a dobře povaříme.

3

K polévce podáváme brambory vařené na loupačku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept