Jednoduchý recept

Fenyklový krém s jogurtem a koprem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 8611

Ingredience

1 ks Citrony
150 g Fenykl obecný
100 g Jogurt bílý
1 kávová lžička Kopr čerstvý
1 kávová lžička Olej olivový
1 špetka Sůl
200 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 746 kcal
Kilojoule 3 122kJ
30% Sacharidy 109 g
45% Tuky 34 g
67% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Fenyklový krém s jogurtem a koprem postup přípravy receptu:

1

V hrnci přivedeme k varu vývar a přidáme fenykl včetně zelených snítek, které dodají polévce barvu. Vaříme 10-12min a poté rozmixujeme.

2

Necháme vychladnout, vmícháme jogurt a olej. Dochutíme solí a koprem, doplníme několika dílky dužiny citronu a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept