Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (38%)
ID receptu: 9523

Ingredience

300 g Celer bulvový
20 g Cibule
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
20 g Olej stolní
20 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
4 polévková lžíce Víno bílé
1 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 141 kcal
Kilojoule 590kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 10 g
16% Sodík 330 mg
2% Bílkoviny 1 g

Celer po řecku postup přípravy receptu:

1

Očištěný, na plátky nakrájený celer zalijeme osolenou a okyselenou vodou a krátce podusíme.

2

Na oleji zpěníme cibuli, přidáme celer, rajčatový protlak, osolíme a ochutíme worcesterem. Zalijeme vínem a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept