Jednoduchý recept

Francouzská celerová polévka

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 9899

Ingredience

4 ks Brambory
5 g Celer - nať
0,5 ks Celer bulvový
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
5 g Petržel - nať
2 ks Rohlíky bílé
0,5 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
250 ml Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 219 kcal
Kilojoule 915kJ
7% Sacharidy 24 g
15% Tuky 11 g
19% Sodík 374 mg
12% Bílkoviny 7 g

Francouzská celerová polévka postup přípravy receptu:

1

Oloupaný celer a brambory dáme vařit zalité do roviny vodou. Osolíme a přidáme polovinu másla. Po uvaření vše prolisujeme nebo umixujeme.

2

Přilijeme vývar z kostí a přidáme nasekanou celerovou nať.

3

Rohlíky nakrájíme na nudličky, nasucho je opražíme, přidáme zbylé máslo a vše promícháme. Podáváme je zvlášť jako vložku do polévky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept