Sladké kaše

Sladké kaše chutnají především dětem a zde najdete vyzkoušené recepty na mnoho různých druhů. Nejčastěji se připravuje krupicová kaše s cukrem, čokoládou nebo kakaem, oblíbená je ale i rýžová kaše se švestkami, meruňkami a dalšími druhy ovoce. Zde najdete i recepty, podle kterých se připravuje chutná, zdravá a výživná sladká jáhlová, ovesná nebo pohanková kaše.

Seřadit
Nalezeno 49 receptů
Zobrazení

Rýži uvaříme podle návodu uvedeném na výrobku. V hrnci promícháme mléko, cukr, pudinkový prášek a uvařenou rýži. Přivedeme k varu a vaříme asi 2...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
3 hlasy
Celkový čas přípravy 25 min Počet komentářů k receptu1

Vodu v hrnci přivedeme k varu, přidáme špetku soli, za stálého míchání přisypeme krupici a pozvolna vaříme. V pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 35 min Počet komentářů k receptu1

Mléko vlijeme do hrnce, osolíme, přidáme 60 g cukru a přivedeme k varu. Poté za stálého míchání přidáváme krupici a mícháme, dokud kaše nezhoustne....

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 15 min Počet komentářů k receptu1

Omytá, neloupaná jablka umixujeme a ihned je pokapeme citronovou šťávou. Jablka smícháme s cukrem, vložíme je do skleněných misek a posypeme...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 10 min Počet komentářů k receptu1

Jáhly propereme v horké vodě, poté je zalijeme vodou a necháme hodinu bobtnat. Před vařením přidáme 2dl mléka a oříšek másla. Přidáme hrst...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Nejprve smícháme v zapékací míse rýži, máslo, cukr a skořici. Mléko přivedeme k varu a horké nalijeme do mísy. Vše důkladně promícháme. Troubu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 285 min

Rýži nasypeme do kastrolu, zalijeme vodou a při nízké teplotě pomalu vaříme, dokud se voda nevztřebá. Poté zalijeme mlékem a smetanou ke šlehání....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Rýži zalijeme vodou a necháme asi 30minut vařit. Mezitím přivedeme k varu mléko s celou skořicí a kouskem citronové kůry, vlijeme do uvařené rýže...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 60 min

Rýži spaříme a uvaříme v osoleném mléce doměkka. Uvařenou rýži osladíme a promícháme s jemně nakrájenými nebo nastrouhanými jablky. Dáme do...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Mléko, cukr a kukuřičnou mouku vaříme do zhoustnutí. Potom vmícháme růžovou vodu a smetanu. Když fálúda vychladne, vložíme do ní kostky ledu a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 30 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist