Vnitřnosti vepřové - ostatní

Vepřové vnitřnosti - především játra a ledvinky - jsou velmi oblíbené. Vepřová játra se připravují hlavně jako minutka smažené, vynikající je ale i játrová omáčka a játra na cibulce. na cibulce se také připravují ledvinky. Recepty na všechna tato, ale i další jídla, najdete v této části a určitě příjemně vás u mnohé z nich překvapí jednoduchostí a konečnou chutí.

 

Seřadit
Nalezeno 35 receptů
Zobrazení

Z vepřových plic vyřízneme jícny a vnitřní trubice. Plíce a rozříznuté srdce máčíme ve studené vodě asi půl hodiny. Potom je důkladně vypereme ve...

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 115 min Počet komentářů k receptu1

Očištěné vepřové srdce omyjeme a nakrájíme na plátky. Do mísy dáme trochu vývaru, kari koření, pepř, sůl, promícháme a vložíme plátky srdce....

5
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
1 hlas
Celkový čas přípravy 60 min Počet komentářů k receptu1

Vepřový bůček opláchneme, zbavíme kostí a nakrájíme jej na menší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a osmahneme na tuku. Do základu...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Vepřové jazyky očistíme, opláchneme, vložíme do vody, osolíme, přidáme nové koření, pepř a rozkrájenou cibuli a uvedeme do varu. Pod poklicí zvolna...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 70 min

Vepřové sleziny očistíme a omyjeme. Nakrájíme je na plátky, vložíme do vařící vody, krátce povaříme a dobře propláchneme. Na polovině tuku...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

Vepřové mozky vložíme do teplé vody, odblaníme je, zbavíme žilek, opláchneme a necháme odkapat. Potom mozky rozsekáme nožem. Cibuli oloupeme,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Vepřové jazyky vypereme, vložíme do osolené vody a uvaříme doměkka. Potom je vychladíme ve studené vodě, oloupeme a nakrájíme podélně na plátky....

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 100 min

Vepřovou krev rozšleháme a procedíme. Přidáme žemli namočenou v mléce, sůl, pepř, mleté nové koření, drcenou majoránku, rozetřený česnek a jemně...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 40 min

Oloupeme cibuli, nakrájíme a osmažíme na sádle dozlatova. Přidáme nakrájené maso, očištěnou, spařenou a nakrájenou ledvinku, pokrájená játra a...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 110 min

Žaludky rozkrojíme, odstraníme tuk, dobře vypereme a krátce povaříme ve slané vodě. Slijeme a dle potřeby ještě dočistíme. Vložíme do osolené vody,...

0
hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
žádný hlas
Celkový čas přípravy 80 min

počet položek na stránku

×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist