Rybí kuchařka

Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
0 0
Rybí kuchařka

Rybí maso je velmi zdravé a lehce stravitelné, v jídelníčku by mělo být poměrně často. Kapr, pstruh nebo losos se připravují nejčastěji, ale chutných ryb a jídel z nich je mnohem víc. Tato kuchařka na jídla z ryb obsahuje samozřejmě polévky i hlavní jídla, ale i různé předkrmy, saláty a další rybí lahůdky.

více >
< méně
Vše | Hlavní chod | Ostatní

    Hlavní chod


  • Rajčatovo-citronová ryba

    hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
    Celkový čas přípravy 25 min

    Fólii rozřežeme na čtyři stejné díly a do středu každého položíme dva plátky citronu a na ně rybí filet. Poklademe rajčaty nakrájenými na plátky a cuketou nakrájenou na kolečka. Ochutíme pepřem, solí a posypeme nasekanou petrželkou. Zabalíme a...

  • Cejny (nebo jiné celé ryby) vykucháme, dobře opláchneme, osušíme, dutiny vysypeme solí,...

  • Do hlubokého hrnce dáme cibuli nakrájenou najemno, prolisovaný česnek, tymián, pepř,...

  • Kapra očistíme, opláchneme, osušíme, naporcujeme, vložíme do mísy, zalijeme vínem a...

  • Z každého pstruha odstraníme hlavu, rozřízneme břišní dutinu a rozevřeme. Špičkou nože...

X
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist