autor: Karel Svoboda
Chřest je chutný a také velmi zdravý, a protože chřestová sezona není dlouhá, měli bychom ji maximálně využít. Chřestová kuchařka vám nabízí mnoho možností – chřestovou polévku, zapékaný chřest, chřest na grilu, v salátech i těstovinách, rizoto s chřestem a různé další. Příprava chřestu je snadná a rychlá, zvládne ji opravdu každý.
více >
< méně
-
Smažený losos na chřestu s balzamikovým octem a…
40 minDo větší pánve vlijeme polovinu oleje a rozpálíme. Vložíme omytý, osušený chřest, přidáme najemno nastrouhanou pomerančovou kůru, posypeme solí. Zakryté restujeme na mírném ohni 4 minuty, mezitím chřest obrátíme, hotový přemístíme na vyhřáté...
-
Zapečený chřest
40 minOčistíme chřest a v osolené vodě povaříme 10 minut. Oloupané brambory nakrájíme na...
Hlavní chod
Ostatní
- « Předchozí
- 1
- 2
- 3
- 4
X