autor: Karel Svoboda
Pivo je český národní nápoj a je tedy celkem samozřejmé, že se používá i při přípravě různých jídel. Buřty nebo špekáčky na pivu,případně pivní těstíčko na obalení masa, zná asi každý, ale možností, jak použít pivo v kuchyni, je mnohem víc a nabízí vám je naše pivní kuchařka. Vyzkoušejte je, nebudete litovat!
více >
< méně
-
Krevety v pivním těstíčku
15 minVe vetší míse smícháme mouku se solí a paprikou, přidáme pivo, vejce, tabasco a worcesterskou omáčku dle chuti. Vymícháme hladké těstíčko. Krevety namáčíme do těsta a krátce osmažíme na rozpáleném oleji. Na papírové utěrce necháme odsát...
-
Kynuté kroužky s pivem
25 min -
Niva smažená v šunce
20 min
Předkrmy
X