Pivní kuchařka

Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
5 1
Pivní kuchařka

Pivo je český národní nápoj a je tedy celkem samozřejmé, že se používá i při přípravě různých jídel. Buřty nebo špekáčky na pivu,případně pivní těstíčko na obalení masa, zná asi každý, ale možností, jak použít pivo v kuchyni, je mnohem víc a nabízí vám je naše pivní kuchařka. Vyzkoušejte je, nebudete litovat!

více >
< méně

    Předkrmy


  • Krevety v pivním těstíčku

    hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
    Celkový čas přípravy 15 min

    Ve vetší míse smícháme mouku se solí a paprikou, přidáme pivo, vejce, tabasco a worcesterskou omáčku dle chuti. Vymícháme hladké těstíčko. Krevety namáčíme do těsta a krátce osmažíme na rozpáleném oleji. Na papírové utěrce necháme odsát...

  • Do mísy prosejeme mouku, uděláme důlek, do něj rozdrobíme droždí, cukr a tři lžíce...

  • Plátky Nivy položíme na plátky šunky a zabalíme je do roliček, které postupně obalíme v...

X
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist