Pivní kuchařka

Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat Hlasovat
5 1
Pivní kuchařka

Pivo je český národní nápoj a je tedy celkem samozřejmé, že se používá i při přípravě různých jídel. Buřty nebo špekáčky na pivu,případně pivní těstíčko na obalení masa, zná asi každý, ale možností, jak použít pivo v kuchyni, je mnohem víc a nabízí vám je naše pivní kuchařka. Vyzkoušejte je, nebudete litovat!

více >
< méně
Vše | Polévky | Předkrmy | Hlavní chod | Dezerty a moučníky | Ostatní

    Dezerty a moučníky


  • Troubu předehřejeme na 200C. Formu na bábovku vymažeme máslem a vysypeme moukou. Vejce...

  • Na vále zpracujeme prosátou mouku se změklým máslem, žloutkem a pivem v hladké těsto,...

  • Závin

    hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení hodnocení
    Celkový čas přípravy 35 min

    Plech vyložíme pečicím papírem, troubu předehřejeme na 180 °C. Jablka oloupeme a...

X
×

Přidávat recepty
mohou pouze přihlášení uživatelé.

Stačí se přihlásit nebo registrovat

TOPlist