autor: Karel Svoboda
Pivo je český národní nápoj a je tedy celkem samozřejmé, že se používá i při přípravě různých jídel. Buřty nebo špekáčky na pivu,případně pivní těstíčko na obalení masa, zná asi každý, ale možností, jak použít pivo v kuchyni, je mnohem víc a nabízí vám je naše pivní kuchařka. Vyzkoušejte je, nebudete litovat!
více >
< méně
-
Krémová pivní polévka
30 minDo piva nasypeme cukr a citronovu kůru a dobře prošleháme. Poté přidáme máslo, sůl,...
-
Hrachová polévka po bavorsku
80 minHrách namočíme do studené vody přes noc. Na oleji orestujeme nakrájenou mrkev, cibuli...
-
Chléb dáme vařit do osolené vody. Když je téměř rozvařený, přilijeme pivo, přidáme pepř...
-
Pivní studená polévka
15 minRozinky přebereme, propláchneme a dáme krátce vařit do vody. Scedíme je a vychladlé...
Polévky
X