- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Lucie Fojtíková
Lucie Fojtíková / Praha
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 280x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Lucie Fojtíková |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 280Smažená makrela s pórkem a mrkví
Nakrájíme nadrobno šalotku, nadrobno nasekaný čerstvý rozmarín a vše rozšleháme s citronovou šťávou a 2 lžícemi oleje v misce. Do této směsi ponoříme rybí filety makrely a necháme asi 20 minut...
víceHouby s mangoldem
Z mangoldu vyřízneme bílé střední žíly a zbytek nakrájíme nahrubo. Směs hub (portobello, šítake, bílé žampiony) nakrájíme nadrobno. Na pánvi rozehřejeme olej a máslo a při vysokém žáru...
vícePečená mrkev a dýně se směsí bylinek
Troubu zahřejeme na 190 stupňů Celsia. Do máslem vymazané zapékací mísy dáme oškrábanou mrkev, oloupanou a jader zbavenou na plátky nakrájenou dýni, posypeme nadrobno nasekaným česnekem,...
víceBramborová mísa s paprikami, citronem a olivami
Předehřejeme troubu na 190 stupňů Celsia. V pekáči na oleji orestujeme směs oloupaných a na klínky nakrájených brambor, na proužky nakrájenou odjádřenou červenou papriku, najemno nasekané...
víceFrancouzské květákové pyré
Květák okrájíme na drobné růžičky. V hrnci povaříme vývar, může být zeleninový či drůbeží, přidáme květák a pod poklicí vaříme 12-15 minut doměkka. Z hrnce odlijeme 175 ml vývaru a zbytek...
víceBramborová kaše s fenyklem
Odřízneme fenyklům zelené výhonky a necháme stranou jednu hrst na ozdobu. Z fenyklů odloupneme vnější listy, takže vzniknou 4 lodičky. Další fenykly rozpůlíme, vyndáme tuhý střed a nakrájíme...
víceTěstoviny Tagliatelle s krůtí omáčkou
V kastrolu se zesíleným dnem restujeme 4 minuty za občasného promíchání na oleji opláchnutý a na kostičky pokrájený řapíkatý celer, oloupané, na kostičky pokrájené mrkve, nadrobno nakrájenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele