- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Sardinky s omáčkou pesto
V misce smícháme olivový olej, nastrouhaný parmazán a vmícháme rozmixované listy bazalky s piniovými oříšky a česnekem. Takto připravenou pesto omáčku dle chuti osolíme a opepříme. Omyté a...
vícePražma pečená v solné krustě
Do pekáče nasypeme polovinu mořské soli, na ni položíme zvenčí i zevnitř omytou, papírovými utěrkami osušenou pražmu, jejíž tělní dutinu jsme vyplnili petrželkou, šalotkou, estragonem a...
víceŠpagety se srdcovkami
V přiklopeném hrnci s malým množstvím vody prudce 3-4 minuty vaříme srdcovky. Během doby vaření několikrát potřeseme hrncem a ty srdcovky, které zůstanou zavřené, vyhodíme. Tekutinu, ve které...
víceSteaky z mečouna
Smícháme olivový olej, česnek, citronovou kůru a touto směsí zalijeme opláchnuté, osušené a ve skleněné míse rozložené steaky z mečouna. Necháme dvě hodiny odležet. Na hladkou pastu...
víceNadívaný mořský ďas
Na pracovní plochu položíme na šířku plátky parmské šunky, aby se mírně překrývaly. Ostrým nožem podél páteře odřízneme z ryby 2 filety, omyjeme a papírovými utěrkami osušíme. Potom je...
víceZávitky s rybím masem
Na pánvi rozpustíme 2 lžíce másla, přidáme pórek, česnek, cibuli a 7 - 8 minut dusíme na slabém ohni, aby zelenina změkla. Odtavíme a necháme mírně zchladnout. Do mísy prosejeme mouku,...
víceRavioli s krabím masem
Do mísy prosejeme mouku, uprostřed uděláme důlek a do něj klepneme vejce, žloutek, olej a takové množství vody, aby těsto bylo tuhé. Hněteme 5 minut, zabalíme do potravinářské fólie a dáme do...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele