- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- miculinkamicanka
miculinkamicanka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 119x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro miculinkamicanka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 119Marinovaný losos s koprem (gravad lax)
V misce smícháme nakrájený kopr, cukr, mořskou sůl, rozdrcený bílý pepř a touto směsí potřeme plátek lososa, který jsme po opláchnutí tekoucí studenou vodou a po usušení papírovými utěrkami...
víceZapečená treska v jogurtu
Smícháme cukr, římský kmín, jogurt, citronovou šťávu, koriandr, koření garam masala, zázvor, kajenský pepř, rostlinný olej, sůl a pepř. Do velké zapékací mísy nebo do pekáče upravíme rozebraná...
víceŠpízy z mořského ďasa
Marinádu připravíme smícháním thajské rybí omáčky, nastrouhané kůry z limety, olivového oleje, česneku, zázvoru, bazalky, pepře a soli. Vše smícháme ve velké míse a odložíme. Omyjeme a pomocí...
víceSmažení sledi (tempura)
Umixujeme do hladké pěny žloutek, limetovou šťávu, nakrájenou chilli papričku, sůl, pepř a čerstvý koriandr. Mixujeme dál a po kapkách přidáváme olivový olej. Když směs začne houstnout,...
vícePohankové placky s uzeným lososem
Do mísy prosejeme hladkou a pohankovou mouku, osolíme, uprostřed uděláme důlek a rozklepneme do něj vejce. Smícháme mléko s vodou a polovinu této směsi nalijeme také do důlku. Postupně...
víceGrilovaný mořský okoun s artyčoky
Artyčoky zbavíme tuhých vrchních plátků tak, že se odhalí měkký střed (srdíčko) úboru. Vrchní zašpičatělou část odkrojíme, pomocí ostrého nože odkrojíme také stonek i s kouskem tmavozelené...
vícePáj se sleděm a bramborami
Ostrým nožem nakrájíme brambory na tenké plátky, ponoříme na 3 minuty do vroucí osolené vody, prudce ochladíme, necháme okapat a osušíme. Do hladka utřeme dijonskou hořčici se 2 lžícemi másla...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele