- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- birka
birka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro birka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Pečená cibule se sušenými rajčaty
Cibuli vložíme do vroucí vody a vaříme 10 minut, poté cibuli vyjmeme a necháme okapat. Cibule od kořenů ke stonku překrojíme napůl, vydlabeme a necháme dvě vrstvy vnější slupky. Vnitřky...
víceBruschetta s mátou a fazolkami
Přepůlené fazolky a česnek vložíme do vroucí osolené vody a vaříme 6 minut. Propláchneme studenou vodou a nechám okapat. Do mixéru vložíme fazolky, česnek a citrónovou šťávu, pomalu mixujeme...
víceBruschetta a bresaola s celerem
Z omytého celeru odkrojíme nať a měkkou část, okraje nakrájíme na proužky silné 2 cm. Do mixéru vložíme měkkou část celeru, nať, petrželku, sýr, tymián, sůl, pepř, olej a worcesterovou omáčku...
víceBruschetta s pyré z oliv
Ciabattu opečeme z obou stran dozlatova a necháme zchladnout. Do mixéru vložíme česnek, olivy, petržel a kapary, přilijeme olej a citrónovou šťávu a rozmixujeme do hladka. Opečenou ciabattu...
víceBruschetta s rajčetem a bazalkou
Opečeme ciabattu z obou stran dozlatova a necháme zchladnout. Rajčata nakrájíme na čtvrtiny a rozetřeme v misce s olejem, čerstvou bazalkou, solí a pepřem. Ciabatty potřeme z obou stran...
vícePapriky smažené s česnekem a parmskou šunkou
Omyté papriky zbavené semeníku nakrájíme na proužky tlusté 1 cm. Proužky paprik vložíme do marinády z limetkové šťávy, česneku, kaparů, rozmarýnu a oleje. Dobře promícháme, překryjeme...
víceTyčinky podle Gina
Předehřejeme si troubu, plynovou na stupeň č. 5, elektrickou na 190 °C. V mixéru nasekáme sušené ovoce na hrubo, přisypeme mandle, vločky, slunečnicová semínka, mouku, přilijeme med a...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele