- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- birka
birka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 84x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro birka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 3x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 84Překvapení s lilkem a cherry rajčaty
Připravte si dresink smícháním jemně nasekaných stroužků česneku, cukru, soli, pepře, oregana a dvěch lžic oleje. Rozpůlená cherry rajčata rozložte řezem dolů na plech, zalijte dresinkem a...
víceTyčinky s parmskou šunkou a tuňákovou pěnou
Slijte tuňáka, vložte do mixéru, přidejte česnek, majonézu, petržel, sůl, pepř a mixujte do hladké pěny. Tyčinky do 1/3 namočte v tuňákové pěně a obalte plátkem šunky. Podávejte se salátem.
víceOmeleta s bramborami a pažitkou
Oloupané brambory nakrájejte na tenké plátky, rozložte na plech zakápněte olejem, přidejte sůl a pepř a pečte ve vyhřáté troubě 15 minut. Větší pánev (vhodnou do trouby) rozehřejte se zbytkem...
víceKachna s rajčaty a cibulovým salátem
Kůži na prsou nařízněte do křížků. Rozpalte pánev (vhodnou do trouby) na střední teplotu a prsa opékejte kůží dolů 4 minuty, otočte a pečte minutu. Pánev přendejte z plotny do trouby a pečte 6...
víceKrevety s cibulkou a chřestem na grilu
Cibulku a chřest vložte do vroucí osolené vody a vařte 1 minutu. Slijte a nechte zchladnout. Připravte si plech či grilovací misku a vložte na ní krevety, chřest a cibulku, osolte, opepřete...
víceŠpenátová terina s červenou paprikou
Dejte celé papriky na rozpálený gril a 20 minut grilujte na nejvyšší výkon, poté ztlumte a grilujte, dokud se nezačnout tvořit černé puchýře. Přendejte do misky, zakryjte fólií a nechte...
víceItalské fazolové chilli
Nakrájený lilek vložíme do cedníku, posolíme a necháme 20–30 minut okapat, opláchneme a ubrouskem osušíme. V rozehřátém kastrolu osmažíme na oleji cibuli doměkka, přidáme žlutou a červenou...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele