- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Marsalka
Marsalka
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1305x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Marsalka |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 19x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1305Kanic s houbovou nádivkou
Houby spaříme vroucí vodou a necháme máčet 15 minut, poté nakrájíme na drobné kousky. Krevety uvaříme ve vroucí vodě doměkka. Poté slijeme, přimícháme k houbám, přidáme tymián, muškátový...
víceMořský jazyk s oblohou z lilků
Ryby omyjeme, osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Poté jednotlivé obalíme v mouce. Česnek oloupeme a pokrájíme na drobné kousky. Lilky omyjeme a nakrájíme na plátky,které obalíme...
vícePlatýzové závitky
Filety z platýze omyjeme, osušíme a osolíme a opepříme. Krevety omyjeme a necháme zprudka osmažit na lžíci rozpáleného oleje, poté dáme stranou. Avokádo oloupeme a pokrájíme na drobné kousky,...
víceBažant s karamelovým ananasem
Maso omyjeme,osušíme, osolíme, opepříme a posypeme drceným jalovcem. Ananas rozčtvrtíme a omyjeme. 50 g másla necháme rozpálit a maso na něm opečeme ze všech stran. Cukr rozehřejeme v plochém...
víceRagú ze švestek
Švestky omyjeme a zbavíme pecek. Cukr necháme zkaramelizovat, přidáme máslo a ocet. Krátce povaříme na mírném plameni, poté přidáme švestky, skořici, hřebíčky, zázvor a necháme obalit v...
vícePomerančový koláč s meduňkou
300g mouky smícháme s vejcem, 100g cukru, špetkou soli, citronovou kůrou a 200g másla nakrájeným na malé kousky. Vypracujeme rychle těsto, které necháme 30 minut zabalené v potravinářské fólii...
víceČesnekovo-rajčatová polévka
Česnek oloupeme a prolisujeme. Rajčata pokrájíme na menší kusy. Chleba namočíme do mléka, necháme nasáknout a změknout, poté vyjmeme, vymačkáme přebytečné mléko a necháme stranou. Petržel...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele