- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- čelma
čelma
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 176x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro čelma |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 1x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 176Rýžový nákyp s rybou
Rýži vaříme o 15 minut méně, než udává návod na její přípravu. Rajčata s paprikami slijeme a smícháme s nasekanými rajčaty. Podle chuti osolíme, opepříme a přidáme trochu cukru. Omyté rybí...
víceRýžové muffiny s borůvkami
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a borůvky. V jiné míse smícháme vejce, mléko a přepuštěné máslo. Z veškerých přísad nyní vypracujeme těsto. To rozdělíme do tukem vymazaných formiček...
víceVenkovské vepřové
Nakrájíme česnek na plátky. Maso ze všech stran nařežeme mělkými zářezy, do kterých vložíme připravený česnek. V hrnci zahřejeme lžíci oleje na středně vysokou teplotu, přidáme nadrobno...
vícePissaladiere
Mouku smícháme se špetkou soli a zapracujeme do ní máslo. Jakmile začne hmota připomínat hrubou strouhanku, přidáme 3 lžíce vody a vypracujeme v těsto. Připravené těsto zabalíme do...
víceVanilkový piškot s kandovaným ovocem
Vytřeme máslem formu na biskupský chlebíček a na dno položíme pečící papír. Nakrájíme kandované ovoce a citronovou kůru a smícháme s mletými mandlemi, nastrouhanou citronovou kůrou a 2...
víceBylinková frittata
Pánev s nepřilnavým povrchem zahřejeme na vysokou teplotu, přilijeme olivový olej a necháme jej zahřát. Přidáme jarní cibulky pokrájené na kolečka a opékáme asi 2 minuty. Vložíme špenátové...
víceMečoun po maltsku
Na suché pánvi při střední teplotě upražíme za stálého míchání semena fenyklu. Jakmile začnou vonět, vysypeme je na talíř a odložíme. Pozor, nesmíme je připálit. Na pánvi zahřejeme 2 lžíce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele