- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Velikonoční plněná bábovka
Cibuli, česnek a slaninu nakrájíme najemno. Vejce uvaříme natvrdo a nakrájíme na kostičky, pažitku a petrželovou nať nasekáme. Na pánvi osmažíme slaninu s cibulí, přidáme česnek a osmažíme...
víceŠtědrovečerní polévka z nálevu z kysaného zelí s houbami
Houby necháme alespoň hodinu namočené ve 250 ml vody, česnek utřeme se špetkou soli, cibuli najemno nakrájíme, slaninu nakrájíme na kostičky. Houby i s vodou dáme vařit s nálevem ze zelí a...
víceBulky z žitné mouky
Dva plechy vyložíme pečicím papírem, bulky budeme péci v troubě předehřáté na 210 °C. V misce promícháme 250 ml vlažné vody s droždím a cukrem. Směs vlijeme do mísy, v níž jsme promíchali obě...
víceTopinky s kozím sýrem
Sušená rajčata necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Čerstvá rajčata nakrájíme na tenké plátky a smícháme se sušenými rajčaty. Zakapeme je olejem, octem, osolíme a opepříme. Veku nakrájíme...
víceRestovaná srnčí játra s klobásou
Cibuli nakrájíme nadrobno, klobásu a játra na nudličky. Játra orestujeme na rozpáleném oleji, přimícháme cibuli, klobásu, koření a smažíme. Na závěr vmícháme kečup, sůl, promícháme a podáváme.
víceŠodó ze světlého piva
V rendlíku zahříváme pivo se žloutky a cukrem a šleháme až k bodu varu, ale nevaříme. Horké podáváme.
víceNejlepší jablkový strouhaný koláč
Dortovou formu vymažeme rozpuštěným máslem a vysypeme moukou. Citronovou kůru nastrouháme, vlašské ořechy umeleme, máslo necháme změknout. V míse promícháme mouku s kypřicím práškem, cukrem,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele