- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Haas
Haas
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1954x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Haas |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 64x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1954Nakládané kotlety
Vykostěné kotlety naklepeme. V míse promícháme všechny ingredience na marinádu (česnek utřeme), do směsi naložíme kotlety, překryjeme fólií a v lednici necháme dva dny marinovat. Kotlety...
víceVýborný rebarborový koláč od babičky
Troubu předehřejeme na 190 °C, plech vytřeme rozpuštěným máslem a necháme ztuhnout, rebarboru oloupeme a nakrájíme na 3 cm proužky. Na polevu rozšleháme v husté smetaně vejce (pokud nemáme...
víceSrnčí kýta dušená v pivu se šípkovou omáčkou
Kýtu bez kosti zbavíme blan a tuku a obalíme v koření na divočinu. Cibuli nakrájíme na kolečka, perník nastrouháme, badyán rozdrtíme. Kýtu ze všech stran osmažíme na rozpáleném másle s olejem...
víceSmažené kuřecí řízky s hermelínem
Kuřecí prsa nakrájíme na řízky, lehce naklepeme, osolím, opepříme a zaprášíme mletou paprikou. Cibuli nakrájíme na kolečka, hermelín nakrájíme na plátky. Řízky osmažíme z obou stran na másle...
vícePražský koláč s vanilkovým krémem
V hrnku rozdrobíme droždí, přimícháme cukr, vlažné mléko a na teple necháme vzejít. V míse promícháme obě mouky se solí, majonézou a jedním rozšlehaným vejcem. Přimícháme vzešlý kvásek a...
víceBroskvový dort nepečený
Broskvový kompot slijeme a broskve necháme dobře okapat. Několik broskví odložíme na ozdobu, ostatní pokrájíme na kousky. Kokosky rozválíme na vále a tři lžíce odložíme. Zbylé drobečky v...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele