Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 200 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (95%)
ID receptu: 22035

Ingredience

1 polévková lžíce Chilli koření mleté
2 ks Chilli paprička
1 ks Cibule
2 kávová lžička Cukr krupice
400 g Fazole bílé v chilli omáčce
700 g Hovězí libové
500 ml Hovězí vývar základní
2 polévková lžíce Mouka polohrubá
40 ml Olej arašídový (podzemnicový)
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Protlak rajčatový
400 g Rajčata
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 503 kcal
Kilojoule 2 106kJ
8% Sacharidy 28 g
31% Tuky 23 g
51% Sodík 1 g
87% Bílkoviny 49 g

Hovězí na chilli postup přípravy receptu:

1

Smícháme mouku, pepř, sůl a kostky masa v tom obalíme. V ohnivzdorné pánvi maso pět minut restujeme a pak ho odložíme stranou.

2

Smícháme nakrájenou cibuli, olej a pět minut to restujeme. Pak přidáme dva prolisované stroužky česneku, nasekané chilli papričky a chilli koření. Po minutě zalijeme vývarem, přidáme kousky rajčat, protlak, cukr a maso. V troubě vše dusíme ještě dvě hodiny. Poté přimícháme fazole a prohříváme je ještě dalších třicet minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept