- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Tagliatelle s treskou
Rybí plátky omyjeme, osušíme, pokrájíme na kousky. Omyjeme citrony, oloupeme kůru (jen žlutou část), jemně ji nasekáme. Nasypeme ji do pánvičky, zalijeme studenou vodou. Uvedeme do varu a kůru...
vícePečená jehněčí kýta na česneku
Jehněčí kýtu očistíme, opláchneme a prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme, opepříme, v lednici necháme do druhého dne uležet. Druhý den kýtu potřeme drceným česnekem. Zbytek slaniny -...
víceCitronový dresink s chlebovým salátem
Chléb natrháme na menší kousky. Rajčata nakrájíme na tenké plátky, cibuli na slaboučké kroužky. Sardelky a olivy nasekáme nahrubo. Vejce oloupeme a rozčtvrtíme. Z řapíkatého celeru odstraníme...
víceCavatappi se slávkami a cuketami
Mušle omyjeme pod tekoucí vodou, přitom je třeme rukama. Necháme je ponořené ve studené osolené vodě, aby se očistily. Nadrobno nakrájíme česnek a osmahneme na pánvi s olejem a najemno...
víceCelerová polévka s mrkví
V hrnci rozpálíme olej, přidáme cibuli, česnek a celer, 5 minut na mírném ohni vše osmahneme. Přidáme kmín, nakrájenou mrkev, vývar a pepř. Přivedeme k varu, necháme pod pokličkou 30-35 minut...
víceŘímský chléb
Chléb vodorovně rozpůlíme kousek pod vrchní kůrkou a obě části částečně vydlabeme, aby se dovnitř vešla náplň. Obě části chleba zevnitř potřeme olivovým olejem a rajčatovou pastou a odspodu...
víceJehněčí z jednoho hrnce
Ve velkém hrnci uvaříme na kousky nakrájené maso. Osolíme a 30 minut vaříme. Vařené maso vyndáme. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli, dáme na ni maso, na kostky nakrájené oloupané brambory...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele