- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Polévka s kuřecím masem a slaninou
V hrnci rozehřejeme máslo na střední teplotu, přidáme cibuli, česnek a za občasného míchání opékáme 3 minuty, dokud zelenina lehce nezměkne. Přisypeme slaninu a pórek. Mícháme a opékáme cca 3...
víceGrilované kotlety s mangem
Kotlety naklepeme, po obou stranách osolíme, opepříme a potřeme olejem. Umístíme je 10 cm pod horký gril a 8-10 minut je z každé strany grilujeme, aby byly propečené. Připravíme mangovou...
víceFalcký vinný řízek
Řízky osušíme a lehce naklepeme. Po obou stranách posypeme solí, pepřem a majoránkou a potřeme 2 lžícemi oleje. Cibuli oloupeme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme pánev s trochou oleje,...
vícePappardelle po sicilsku
Očistíme kachnu a játra z ní vyndáme. Najemno nasekáme cibuli, mrkev a celer. Na kostičky pokrájíme šunku. V litru vody uvaříme čerstvá rajčata. Scelíme je a dužinu propasírujeme. V hrnci...
víceFilety z jazyka v pažitkové omáčce
Máslo rozpustíme v široké pánvi s vyšším okrajem a osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Podlijeme bílým vínem a zredukujeme přibližně na třetinu. Přidáme smetanu a zredukujeme omáčku téměř na...
víceKuřecí čtvrtky se sezamem
Z kuřecího masa stáhneme kůži a maso šikmo nařízneme v pravidelných rozestupech. V misce smícháme bílý jogurt, citronovou šťávu i kůru a kari pastu. Vzniklou směsí potřeme kuřecí čtvrtky a...
víceTreska s fazolemi
Omyjeme a jemně nasekáme petrželku. Očistíme, omyjeme a oškrábeme slávky, vhodíme je do hrnce, zalijeme 1 dl vína a na středním plameni je pod pokličkou ve vinné páře uvaříme. Občas...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele