- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- Milena Křivanová
Milena Křivanová
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1282x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro Milena Křivanová |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1282Spaghettini s bylinkami a chobotničkami
Očistíme chobotničky, stáhneme z nich kůži, odstraníme vnitřnosti, oči a zobáček. Důkladně propláchneme pod tekoucí studenou vodou, osušíme a pokrájíme na menší kousky. Ve studené vodě omyjeme...
vícePenne po sicilsku
Mušle vsypeme do pánve s polovinou stroužku oloupaného česneku a necháme pod pokličkou otevřít. Stáhneme, vyloupeme mušle ze skořápek. Skořápky a neotevřené mušle vyhodíme. Sardelky...
víceOmáčka z drobného ovoce
Ovoce přebereme, omyjeme a vidličkou rozmačkáme. Promícháme s prositým moučkovým cukrem a necháme proležet. Potom rozmixujeme. Dochutíme likérem nebo příchutí.
víceHřebenatky s petrželí
Rybí vývar uvedeme do varu a přidáme hřebenatky. Necháme je 5 minut vařit, vyjmeme a i s jikrami nakrájíme na malé kousky. V pánvi rozehřejeme máslo a dozlatova opečeme nakrájené hřebenatky...
víceKrůtí medailonky se sezamem
Krůtí prsa nakrájíme na malé medailonky. Smícháme je se sezamovým olejem a koření pěti vůní. Připravíme si těstíčko. Kukuřičný škrob, mouku a kypřicí prášek přesijeme do mísy. Přidáme vodu a...
víceRýžový salát s sýrem a hruškami
Hrušky, sýr a papriku nakrájíme na kostičky, rýži a smícháme s ostatnimi surovinami. Ozdobíme a ochutíme nadrobno nakrájeným korianderem a zalijeme sezamovým olejem.
víceRybí polévka s artyčoky
Vykucháme ropušnici, odřízneme hlavu, vyřežeme plátky, omyjeme, osušíme a pokrájíme na kousky. Mrkev oškrábeme. Oloupeme cibuli, očistíme celer a připravenou zeleninu opláchneme. Do hrnce...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele