- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Londýnská pečeně
Troubu si předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Smícháme najemno nasekaný česnek, olivový olej, sůl a pepř. Směsí potřeme svíčkovou a pak jí dáme do zapékací mísy. Pečeme 30-40 minut nebo...
víceMarocké hovězí s kořením
Nastrouháme nebo nasekáme na jemno cibuli. Společně s nasekanou petrželí, česnekem, mletým kmínem, cayenským pepřem, kardamomem, mletou skořicí, drceným hřebíčkem, BBB jogurtem a olivovým...
víceLasagne "bez těstovin"
Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Jednu lžičku olivového oleje rozehřejeme v hrnci na středním plameni a 2-4 minuty restujeme na kousky nakrájenou cibuli a na jemno nasekaný...
víceMaminčiny chilli fazole
Červené fazole namočíme na 10-14 hodin do vody. Fazole by měly být zcela ponořené. Pokud voda bude hodně bublinkatá z "plynu", který z luštěnin uniká, tak je scedíme a nalijeme vodu čerstvou. ...
víceZávitky bulgogi
Hovězí maso nakrájíme na tenké kousky a dáme stranou. Ve velké míse smícháme najemno nasekaný česnek a jarní cibulku. Přidáme 60 ml BBB Asijské omáčky, med a sezamový olej. Dochutíme solí a...
víceHovězí vindaloo
Na pánvi rozpustíme máslo a 2-3minuty restujeme cibuli a česnek do měkka. Zázvor si oloupeme a najemno nasekáme. Na směs koření smícháme všechny přísady v malé misce. Do směsi přidáme cibuli...
víceHovězí s brokolicí po čínsku
Brokolici nakrájíme na menší kousky. Dáme je na pařák a vaříme v páře do požadovaně měkkosti. Po 7-10 minutách je odložíme stranou. Z hovězího masa odkrájíme přebytečný tuk a maso nakrájíme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele