- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jindrichova1
jindrichova1
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 277x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro jindrichova1 |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 0x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 277Jihoafrické vepřové karbanátky
Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Vymažeme zapékací mísu. Na pánvi rozpálíme olej a na středním plameni 2-3 minuty restujeme utřený česnek a najemno nakrájenou cibuli. Přidáme...
víceJednoduchá vepřová pečeně
Troubu předehřejeme na 180° C nebo na stupeň 4. Vepřové maso bez kosti potřeme olivovým olejem, utřeným česnekem, solí a pepřem. Maso dáme doprostřed zapékací mísy a obložíme nadrobno...
víceSlaninové suflé
Troubu předehřejeme na 180 °C nebo na stupeň 4. Nádobu na suflé vymažeme olejem. V misce smícháme tvarohový sýr cottage, nastrouhaný čedar a cuketu, jemně nasekaný česnek a vařenou a na...
vícePastýřský koláč z hovězího masa
Troubu předehřejeme na 170 °C nebo na stupeň 3. Zapékací mísu vymažeme 8 ml olivového oleje. V hrnci rozpálíme zbývající 15 ml olivového oleje, 1-2 minuty restujeme mleté hovězí maso. Přidáme...
víceFrikadely (německé karbanátky)
Nasekáme najemno česnek a sladkou cibuli. Všechny přísady (kromě olivového oleje) smícháme v misce. Tvarujeme masové karbanátky a dáme stranou na tác. Na pánvi rozpálíme olivový olej a...
víceKheema z hovězího masa
V hrnci rozehřejeme na mírném plameni olivový olej. 2-3 minuty restujeme cibuli a česnek. Přidáme papričku zbavenou semínek a nakrájenou na kousky, oloupaný a nastrouhaný zázvor, všechno...
víceVrstvené hovězí
V míse smícháme nasekanou cibuli, jemně nasekaný česnek, BBB kapary a nasekanou petržel. Dáme stranou. Nalijeme do hrnce 2 lžíce olivového oleje. Vyskládáme na dno hrnce vrstvu masa...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele