- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- jelen
jelen
Hodnost: | Jen se vezu (25.7% ze 100) |
---|---|
Narozen: | 01.01.1913 |
Členem od: | 15.09.2013 |
Oblíbené jídlo: zvěřina
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1005x | |
Komentáře k receptům: | 2x | |
Ohodnoceno receptů: | 2x | Zpráva pro jelen |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 10x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
13.12. | jelen |
---|
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1005Rozmarýnové jehněčí a pečené brambory
Na polovině oleje v pekáčku opečeme maso z každé strany, tak aby se zatáhlo a šťáva zůstala uvnitř. Vyndáme, přidáme zbytek oleje, na čtvrtky pokrájené brambory a opékáme 5 minut, přidáme...
víceMarathon run
V šejkru protřepeme stoličnaja vodku, likér, sirup monin fruit de la passion a led. Nalijeme do sklenky, doplníme spritem a ozdobíme ovocem, dle chuti.
víceSpirit of the game
Všechny suroviny protřepeme v šejkru s ledem a nalijeme do vydlabané slupky žlutého melounu. Podáváme s brčkem.
víceMontgomery
Do míchací sklenice dáme do 1/2 led, přilijeme gin, vermut a promícháme. Nalijeme přes barové sítko do vymražených sklenek na koktejl. Do každé dáme olivu nebo svitek citrónové kůry.
víceBuck´s fizz
Vymačkáme čerstvou pomerančovou šťávu nalijeme do 1/4 sklenky na sekt, doplníme vychlazeným šampaňským, opatrně, pění! A opatrně promícháme.
víceHrušky v portském s pomerančovou omáčkou
Prošleháme jogurt, lžíci cukru a skořici. Do hrnce dáme máslo, cukr a oloupané hrušky na díly. Zahříváme tři minuty z každé strany, dozlatova. Přidáme portské, pomerančovou šťávu a vaříme 5...
vícePodívejte se na recepty hodnocené uživatelem
Celkem položek: 2Čokoládový rýžový pudink
Do kastrolu vlijeme 2 l vody, uvedeme do varu a vsypeme propláchnutou rýži. Osolíme a pod pokličkou povaříme 10 minut. Potom rýži scedíme. V kastrůlku zahřejeme mléko s kakaem k varu, přidáme...
víceHruškový džem se zázvorem
Hrušky omyjeme, oloupeme, nakrájíme na čtvrtky a zbavíme jádřinců. Čtvrtky pokrájíme ještě na menší kousky. Ihned je smícháme s citronovou šťávou a nahrubo rozmělníme. Zázvor oloupeme,...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele