- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kuba
kuba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1127x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kuba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1127Marinované jehněčí kotlety pečené
Kotlety zbavíme tuku, osolíme, vložíme do marinády a pod fólií necháme přes noc v chladničce. Marinádu připravíme smícháním prolisovaného česneku, papriky, kmínu, majoránky, citronové šťávy a...
víceSmažená kuřecí prsa s omáčkou z višní
Opláchnutá a osušená kuřecí prsa rozpůlíme a posypeme čerstvě mletým pepřem. Kompotované višně slijeme (šťávu odložíme), necháme okapat a vypeckujeme. Vypeckované višně povaříme ve višňové...
víceSalát z mladého zelí a ovoce
Zelí očistíme, opláchneme a nakrájíme na tenké nudličky. Pomeranče oloupeme a rozdělíme na dílky. Jablka oloupeme, vykrojíme jádřince a nakrájíme na nudličky a vše vložíme do mísy. Směs hned...
víceSalát z brokolice s ořechy
Brokolici rozebereme na větší růžice a spolu s košťálem uvaříme v páře. Brokolice nesmí být úplně měkká, jen košťál uvaříme úplně doměkka. Brokolici hned přelijeme ledovou vodou a necháme...
víceFrancouzské telecí řízky
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme. Řízky obalíme v hrubé mouce a namočíme v rozšlehaných vejcích. Řízky smažíme v rozpáleném oleji z obou stran dozlatova.
víceOkurková polévka se zeleninou a brambory
Mrkev, okurky a brambory oloupeme a spolu s cibulí nakrájíme na plátky. Listy salátu opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. V rendlíku na másle osmažíme mrkev s cibulí, přimícháme...
víceDušené červené zelí s hrozinkami
Zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů, vykrojíme košťál a nakrájíme na velmi tenké nudličky. Na másle s olejem zelí osmažíme, osolíme, přidáme cukr, hrozinky a ocet. Směs dusíme, až je...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele