- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- kuba
kuba
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 1127x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro kuba |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 18x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
- Žádné
- Podle hodnocení
- Podle názvu
- Pouze s obrázky
- Nové
- Jen oblíbené
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 1127Salát ze špenátu a vajec
Listový špenát otrháme z řapíků, listy propláchneme a necháme spařit ve vroucí vodě. Poté je necháme okapat, nakrájíme na proužky. Vejce uvaříme natvrdo, vychladíme, oloupeme, krájíme na...
víceNákyp z květáku s bešamelem
Květák očistíme, rozebereme na růžičky, vložíme do vroucí vody osolené špetkou soli a uvaříme doměkka. Po uvaření necháme květák řádně okapat. Na nepřilnavé pánvi orestujeme bez tuku mouku,...
víceGuláš ze zvěřiny s houbami
Předem si v hrnku namočíme rozlámané sušené houby. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno, česnek rozdrtíme, rajčata spaříme, sloupneme, vykrojíme semena a nakrájíme na kostky, petržel oloupeme....
víceHovězí řízky s brusinkami
Maso rozkrájíme na plátky, zlehka naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka osmažíme na oleji z obou stran do zlatova. Poté vyjmeme a držíme v teple. Do výpeku vmícháme mouku, zarestujeme,...
víceSlovenská zelňačka vánoční
Plecko očistíme a nakrájíme na střední kostky, uzené maso překrojíme a zvlášť uvaříme v 1,6 l vody a poté nakrájíme na drobnější kostky. Cibuli nakrájíme nadrobno, houby namočíme na 10 minut...
víceMísa s rajčaty, okurkami a vejci
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, pokrájíme na plátky. Omytá rajčata a okurky nakrájíme na kolečka, cibulku krájíme nadrobno. Majonézu promícháme se solí, cukrem a pepřem. Na mísu...
víceKuřecí salát s mozzarellou a kapary
Kuřecí prsa na hodinu necháme pod fólií marinovat v chladničce. Marinádu připravíme smícháním posekaného tymiánu, drobně pokrájeného česneku, soli a pepře. Saláty opláchneme a necháme okapat....
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele