- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- trava
trava
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 920x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro trava |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 920Zeleninový salát s kuřecím masem
Pekáček si vytřeme olivovým olejem. Vložíme celé kuřecí řízky, zasypeme bazalkou, kurkumou a saturejkou. Podlijeme trochou vody a upečeme. Po dvaceti minutách vyjmeme z trouby, nakrájíme maso...
víceSalát z fazolek s ředkvičkami
Fazolky si nejdříve namočíme, nejlépe přes noc. Do hrnce nalijeme fazolky i s vodou, ve které se namáčely a přivedeme k varu. Přidáme římský kmín, koriandr a mletý zázvor. Nezapomeneme osolit...
víceKarbanátky z brambor a květáku
V osolené vodě (polovina dávky vody i soli) uvaříme kostky brambor, vodu slijeme a brambory necháme okapat. Stejným způsobem si připravíme i růžičky květáku. V míse rozmačkáme brambory a...
víceKarbanátky z brambor a hub
Na pánvičce si rozehřejeme máslo a prolisujeme do něj stroužek česneku. Přidáme nakrájené čerstvé houby a asi 5 minut opékáme. V osolené vodě si do měkka uvaříme na kostičky nakrájené...
víceBarevný hlávkový salát
Hlávkový salát rozebereme na jednotlivé listy, propláchneme pod tekoucí vodou a natrháme na menší kousky do mísy. Nejlépe skleněné. Žlutou papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na menší...
víceObohacené bylinkové máslo
Do změklého másla pomalu šlehačem vmícháme panenský olivový olej. Máslo i olej musí mít pokojovou teplotu. Do našlehaného másla přisypeme sušené bylinky. Bazalku, oregáno a saturejku....
víceJarní pomazánka s řeřichou
Do mísy vložíme kostku měkkého tvarohu, přilijeme olej, z kelímku vyklopíme bílý jogurt a pokapeme sójovou omáčkou, ručním šlehačem vše řádně rozšleháme. Vznikne vláčná krémová hmota. Kysané...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele