- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- trava
trava
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 920x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro trava |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 12x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 920Roštěnky s česnekem
Plátky masa nařízneme po obvodu, trochu osolíme, potřeme větším množstvím prolisovaného česneku. Pokapeme olejem a uložíme na chvíli do lednice. Mezitím si připravíme brambory. Očištěné a...
víceOchucená hořčice
Do mixéru nalijeme plnotučnou hořčici, přidáme kousek cibule, kousek kyselé okurky, feferonky, pepř, cukr, máslo, kečup a důkladně rozmixujeme. Hořčici nandáme do malých skleniček, uzavřeme...
víceOmeleta s tuňákem
Filety z tuňáka nakrájíme na kostičky, smícháme s posekanou petrželkou a zalijeme rozšlehanými vejci. Osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme máslo, na něj vlijeme vejce s tuňákem a usmažíme...
víceSkopové mleté maso s vejci
Skopové maso osolíme, posypeme tymiánem, saturejkou, přidáme prolisovaný česnek, umeleme na masovém strojku. Nejlépe dvakrát. Maso vložíme do rozehřáté pánve a smažíme za stálého míchání asi...
víceJáhlová kaše
Jáhly nasypeme do většího sítka a přelijeme dvakrát až třikrát vařící vodou, čímž jáhly spaříme. Jáhly ze sítka vyklopíme do hrnce, přidáme vodu a vaříme doměkka asi 25 minut. Jáhly scedíme a...
víceRajčata s olivami zapečená se sýrem
Rajčata rozpůlíme a vydlabeme semínka, nakládané olivy bez pecek nakrájíme na plátky, čedar nastrouháme najemno, česnek prolisujeme. Plátky oliv smícháme s česnekem, trochu opepříme, naplníme...
víceZajíc s citronovou omáčkou
Ze zaječího předku odřežeme maso, nakrájíme na kousky, můžeme i srdce a plíce. Slaninu pokrájíme na drobné kostičky, cibuli nasekáme nadrobno, citronovou kůru nastrouháme. V hrnci rozškvaříme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Cukrářská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele