- Úvod
- Recepty
- Kuchařky
- Meníčka a jídelníčky
- Gastrorádce
- Kuchařská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Zbožíznalství
Zjistěte, co dáváte do jídla. Znáte opravdu všechny suroviny, které používáte?
- Cukrářská škola
Naučte se s námi vařit. Od základu po složité postupy, poté zvládnete připravit vše!
- Kuchařův rádce
Něco se vám nepovedlo, nebo chcete jen poradit? Zobrazte jednoduše rady, které potřebujete.
- Gastroslovník
Všechny gastronomické výrazy, pojmy a názvy na jednom místě! Jednoduše, stručně, přehledně, srozumitelně...
- Kuchařská škola
- Články Silvestrovské pohoštění…
Silvestrovské oslavy mohou mít mnoho podob, ale vždy jsou ve znamení zábavy, dobrého jídla a pití. Občerstvení bývá…
- Komunita
- E-shop
- + Přidat recept
- vasek
vasek
Pozitivně hodnocené recepty
Statistiky a přehled uživatele
Přidaných receptů: | 967x | |
Komentáře k receptům: | 0x | |
Ohodnoceno receptů: | 0x | Zpráva pro vasek |
Přidán mezi oblíbené kuchař | 8x | |
Založených meníček: | 0x | |
Založených kuchařek: | 0x |
Aktivita uživatele
Prozatím nebyla zaznamenána aktivita.
Recepty
Podívejte se na recepty přidané uživatelem
Celkem položek: 967Holubí prsíčka s houbami a chřestovým salátem
Houby očistíme, nasekáme nadrobno, orestujeme na másle a opatrně zasuneme pod kůži holubích prsíček. Prsíčka vložíme do zapékací misky, osolíme, opepříme a pečeme při střední teplotě dozlatova...
víceTelecí pečeně s kedlubnou a špenátovým štrůdlem
Telecí maso necháme v celku, rozmarýn se šalvějí posekáme najemno, telecí maso osolíme, opepříme, posypeme bylinkami, vložíme do pekáčku, přilijeme trošku oleje a pečeme zvolna doměkka....
víceFilé z candáta s křenem a červenou řepou
Filety z candáta osolíme, opepříme, na oleji osmažíme z obou stran a na horkých pilinách krátce vyudíme. Červenou řepu oloupeme, nakrájíme na kostičky, šalotku nadrobno, očištěný křen...
víceKrémová polévka z brambor a pórku
Brambory očistíme, nakrájíme na kostičky, pórek na kolečka, pažitku s petrželkou posekáme na jemno. V hrnci rozpustíme máslo, přisypeme brambory s pórkem, orestujeme, zalijeme vroucí vodou a...
víceJátrová kuřecí pěna s koňakem
Očištěnou mrkev nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, stroužky česneku na čtvrtky. Do hrnce vlijeme vodu, víno, přisypeme mrkev, cibuli, česnek, přivedeme k varu. Okořeníme bobkovým listem,...
víceZvěřinová sekaná
Jelení, srnčí, kančí očištěné maso spolu s uzeným bůčkem bez kosti a s cibulí umeleme na jemno, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, česnek prolisujeme, slaninu nakrájíme na kostičky,...
víceDaňčí plátky pečené
Očištěné maso z daňčí kýty nakrájíme na plátky, cibuli nakrájíme na kolečka a rozebereme na kroužky, česnek prolisujeme. Plátky masa osolíme, opepříme, okmínujeme. Ve sklenici rozmícháme...
víceFotky
- Nejstarší
- Nejnovější
- Nejlépe hodnocené
Žádné zveřejněné fotografie
Oblíbené
Oblíbené kuchařky uživatele
Oblíbená meníčka uživatele
Oblíbené jídelníčky uživatele
Kuchařky
Meníčka
Jídelníčky
Zveřejněné jídelníčky uživatele
Žádné zveřejněné jídelníčky
Kuchařská škola
V kapitolách a lekcích najdete vše, co potřebujete znát a vědět o kuchyni, surovinách i samotném vaření.
vstoupitKuchařův rádce
Rady, tipy, triky... Pokud se vám v kuchyni něco nepovedlo, nebo chcete jen poradit, rádce je tu pro vás.
vstoupitPřes 60800 receptů na jednom místě
Odběr novinek emailem
Mobilní aplikace
Desetitisíce receptů
do vašeho mobilu a tabletu
Miluji vaření mobilní aplikace je jedna z nejobsáhlejších aplikací na českém trhu. Na nic nečekejte a stahujte nekonečnou zásobu receptů do vašeho mobilu!
Stáhnout pro Android
Aktivita u obsahu uživatele